Onze producten

Ons uitgebreide assortiment bestaat uit Griekse producten , wijn, olijfolie en andere levensmiddelen. Bent u benieuwd naar de (actuele) prijzen? Neemt u dan contact met ons op : 0165-565084.

Wijnen

Het nieuwe tijdperk voor de Griekse wijn begon in 1985, toen een handvol landbouwkundigen en vinologen terugkeerden van hun studie in Frankrijk.

We hebben zorgvuldig en met passie een selectie gemaakt uit de beste wijnhuizen van Griekenland, die wij u graag aanbieden.

Bekijk hier onze wijnhuizen
Wijnen

Sterke drank

Bij ons kunt terecht voor de bekende Metaxa en de Griekse Nationale drank Ouzo. Wij hebben ook verschillende soorten likeur, waaronder de beroemde Koumkouat uit Corfu.

Bekijk hier onze producten
Sterke drank

Zuivelproducten

De volle romige Griekse Yoghurt. Heerlijk met walnoten en honing, of om zelf tzatziki mee te maken.

En de originele Feta, een Griekse kaas die behoort tot een familie van de witte kazen. Wordt gemaakt van schapen en geitenmelk, die nog steeds door schaapherders in de mediterrane bergen wordt gemaakt.

Bekijk hier onze producten
Zuivelproducten

Olijfolie & olijven

Heerlijke olijfolie van Terra Creta, waaronder ook de biologische olijfolie.

Het bedrijf Terra Creta heeft al diverse prijzen in de wacht gesleept. Zo kreeg het 3 awards voor de voortreffelijke smaak van haar producten. Wilt u hier meer over weten, kijk dan op de website van Terra Creta (www.terracreta.gr).